КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Главная » Архів матеріалів
Декада іноземних мов

Першого листопада 2017 року в гімназії «Софія» стартувала декада іноземних мов. В день відкриття учнів привітливо зустріли вчителі англійської, французької та німецької мови, пропонуючи їм відгадати цікаві загадки та розшифрувати ребуси іноземною мовою, і, звісно, отримати за це солодкі призи. ... Читати далі »

Конкурс

08 листопада 2017 року у нашому освітньому закладі було проведено І етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

У конкурсі взяло участь 65 учнів. Вітаємо переможців та призерів конкурсу.

 

... Читати далі »
Софіївські зірочки

Фестиваль «Софіївські зірочки» для учнів 1-4 класів вже став традиційним у нашому освітньому закладі. Він проводиться з метою надання стартового майданчика для розвитку творчого потенціалу, виявлення та підтримки талановитих колективів та окремих виконавців. Свої таланти діти демонструють у різних номінаціях. Цього року уч ... Читати далі »

Вітаємо переможницю!!!

У районному етапі конкурсу "Народна іграшка" перше місце посіла робота  учениці 11-А класу Черенкової  Олександри (вчитель Кучерявенко В.М.). Робота Олександри буде залучена до участі у обласному етапі конкурсу. Вітаємо з першою перемогою та бажаємо досягти найвищих вершин.

Науково-практична конференція

25 листопада 2017 року відбулася XXIV учнівська науково – практична конференції. Під час роботи конференції працювало 6 секцій, на конкурс – захист учнями 5-11 класів було надано 50 робіт, а саме: на секції української філології виступило 8 учнів, російської філології, мистецтвознавства та фольклористики – 6 учнів, англійсько ... Читати далі »

Обери життя

Майбутнє кожної держави – це її молодь, і здорова молодь – запорука майбутнього успіху України, її благополуччя, процвітання, розвитку, становлення і утвердження у світі. Дуже важливо з раннього віку формувати звички, які утверджують здоровий спосіб життя. Конкурс «Обери життя» покликаний сприяти розвитку учнівської   творчості, залученню молоді до активної творчої роботи і популяризації здорового способу життя серед ... Читати далі »

Декада історії та правознавства

З 14 по 28 жовтня проходить декада предметів суспільствознавчого циклу, яка завжди співпадає із святкуванням днів Вигнання із Запорізького краю та всієї України нацистських загарбників. Учні 8-11 класів були ознайомлені із подіями 1943 – 1944 рр. за допомогою фоторепортажу, присвяченому дням Визволення: 14 жовтня – м. Запоріжжя, 25 жовт ... Читати далі »

Свято пані Осені!

Оксамитовий запах осені відчувається скрізь. Ось пані Осінь бере пензлик, червоні, оранжеві, жовті фарби, палітру та ніжно розфарбовує все навколо. А учні 1-4 класів та їх батьки несуть на виставку свої поробки із природного матеріалу. Вони виявили неабияку фантазію, кмітливість та творчість, готуючи свої поробки.

... Читати далі »

Вшанування пам'яті...

Наприкінці жовтня відзначається річниця визволення України, Василівського району від нацистських загарбників. 27 жовтня учні гімназії «Софія» вшанували пам'ять загиблих під час цих подій на мітингу-реквіємі. Ми ніколи не забудемо про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив український народ за право бути вільним. ... Читати далі »

Вшанування подвигу...

Керуючись Указом Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» від 11.02.2015 № 69/2015 та з метою гідного увічнення громадського подвигу учасників Революції Гідності 2013-2014 років, пам’яті Небесної Сотні в освітньому закладі розміщені стенди &laqu ... Читати далі »

« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 70 71 »