КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Главная » Архів матеріалів
Дитинство опалене війною

З нагоди вшанування пам’яті всіх загиблих у Другій Світовій війні 4 травня у КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» ВРР ЗО відбувся тематичний захід «Дитинство опалене війною». На зустрічі були присутні представники Дніпрорудненської територіальної ради ветеранів ... Читати далі »

Запрошення

Шановні батьки, учні, вчителі!!!

Запрошуємо Вас на свято "Гімназійний олімп"   ... Читати далі »

Вшанування пам'яті Героя України Василя Се...

Учні навчального закладу вшанували пам'ять Героя України Василя Миколайовича Сергієнка, чиє серце перестало битися 3 роки тому. Василь Сергієнко - український журналіст, поет, соціолог, громадський діяч. Герой України. Був активним учасником Революції Гідності, перебував у складі 40-ї (Республіканської) сотні Самооборони Майдану.

... Читати далі »

Про перенесення робочого дня

Нагадуємо, що 8 травня - вихідний день, а 13 травня - ми навчаємося за розкладом понеділка.

ТЕРМІНОВО ВСІМ УЧНЯМ ТА БАТЬКАМ!!!

На виконання листа Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації від 19.04.2017 № 03.2-13_0502 та наказу відділу освіти Василівської районної державної адміністрації від 19.04.2017 № 163  < ... Читати далі »

Всеукраїнський практико-орієнтовний діалог

Як зробити так, щоб сімейне виховання знаходилося в гармонії з системою шкільного навчання й виховання і виховні результати школи не «стиралися» сім’єю, щоб не було педагогічного протистояння сім’ї і школи, від якого страждає, в першу чергу, учень і його розвиток?

... Читати далі »

До відома учнів, батьків та вчителів!

У березні-квітні 2017 року

... Читати далі »

Вітаємо шахіста!

Закінчився Обласний Чемпіонат з шахів серед дітей років, який проводився у м.Мелітополь.

Серед більш 60 учасників чемпіонату першим став наш учень 2-В класу Василенко Тимофій. Тренер з шахів, К.В.Худолій, в ... Читати далі »

V Фестиваль-конкурс «Співоче поле гімназії...

Могутня ріка бере силу з маленьких джерел, так і наша культура збагачується за рахунок родинної історичної спадщини – української пісні. Пісня є наш духовний скарб, який єднає нас, стирає кордони, розповідає світові про велич нашого співучого народу. Мовою пісні гортаємо сторінки історії. Розмаїття українських пісень вражає. Жодна країна ... Читати далі »

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

На просторах мережі Інтернет ще в минулому році з'явилися дивні групи в соціальних мережах, що закликають підлітків взяти участь в так званих «квест-іграх». Правоохоронні органи помітили, що саме з проходженням етапів подібних віртуальних завдань зросла кількість самогубств в країні. Спочатку гра викликає ... Читати далі »

« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 70 71 »