КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Главная » Архів матеріалів
Нові вершини

Молодіжний чемпіонат України з естетичної гімнастики пройшов 4-5 березня в м. Суми. Спортсменки змагалися у шести вікових категоріях – від 4 до 16 років і старше. У кожній категорії були представлені гімнастки мінімум з 12 областей України. ... Читати далі »

Наш земляк - Віктор Антонович Чабаненко

... Іноді доля буває до нас надто прихильна, даруючи радість спілкування з визначними особистостями. На жаль, час невблаганний, і про щасливі миті спілкування доводиться мовити вже у минулому часі…

Такою видатною особистістю був і наш співвітчизник Чабаненко Віктор Антонович (12.09.1937- 09.02.2014), який наро ... Читати далі »

Декада предметів художньо-естетичного циклу

У навчальному закладі яскраво та захопливо пройшла декада предметів художньо-естетичного циклу. Творчі майстерні, виставки, ярмарки могли задовольнити найвибагливіших юнаків та дівчат.

... Читати далі »
Вітаємо!!!

Відбувся районний (відбірковий) етап Міжрегіонального фестивалю ораторського мистецтва "Заговори, щоб я тебе побачив", у якому здобули перемогу  Вороніна Марина, учениця 11-А класу - І місце, гран-прі (вчитель Дорожкіна Світлана Вікторівна), Федорова Ліна, учениця 10-Б клас - ІІ місце (вчитель Бекетова Наталія Григорівна).

Педагогічний, батьківський та учнівський колективи вітають старшокласниць. Бажають підкорення нових вершин ... Читати далі »

Вітаємо переможців!!!

Висловлюємо вітання переможцям районного етапу Обласного етапу конкурсу авторської дитячої та юнацької поезії та прози  «Я – за єдину Україну»:

· Любчичу Мирославу, учню 4 – В класу – ІІ місце, номінація –проза;

· Хитун Анні, учениці 4 – А класу – ІІІ місце, номінація – проза;

· Полянськом ... Читати далі »

Форум батьків "Виховання культури здоров’я...

Відбувся традиційний форум батьків, на який була винесена актуальна тема «Виховання культури здоров’я учнів».

Батьків щиро привітала учениця 1-А класу Кул ... Читати далі »

Знову перемога!!!

22 лютого 2017 року були проведені фінальні (районні) змагання з волейболу Чемпіонату України «Шкільна волейбольна ліга України» на базі комунального закладу «Фізкультурно-оздоровчий комплекс «Таврія» Василівської районної ради Запоріз ... Читати далі »

І знову ми серед перших!!!

Талантами багата гімназія «Софія»! І це наші учні доводять на олімпіадах, конкурсах і фестивалях не тільки районного, обласного, а й Всеукраїнського рівня.

... Читати далі »

Афганська війна

Афганська війна тривала від 25 грудня 1979 до 15 лютого 1989 року, тобто 2238 днів.

Під час цієї війни загинули і зникли без вісті 15031 людина із 620 тисяч громадян кол ... Читати далі »

« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 70 71 »