КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Главная » Архів матеріалів
Акція "Допоможи пташині!"

 

Протягом січня в нашому навчальному закладі проходила акція «Допоможи пташині»  за участю учнів 2-5-х класів та їхніх батьків.

Розуміння значення допомоги птахам шляхом виготовлення і встановлення годівничок, будиночків для них, формує у підростаючого покоління позитивне екологічне мислення, розвиває кращі риси характеру, зокрема доброчинність, турботу про «братів наших менших».

Діти знають, чому більшість птахів завжд ... Читати далі »

Соборна Україна - вільна та незалежна!

Щороку 22 сiчня весь український народ iз вдячністю згадує тих героїв, якi боролися за об’єднання усiх нацiонально-демократичних сил українства, хто словом i багнетом намагався вiдродити незалежну Соборну Українську державу. Ідея всеукраїнської єдн ... Читати далі »

Увага, дорогі випускники!

У Вас є унікальна можливість знову поринути у шкільне безтурботне дитинство та юність!

КЗ «ДНІПРОРУДНЕНСЬКА ГІМНАЗІЯ  «СОФІЯ» -

ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ № 1»

... Читати далі »

Вітаємо переможців!!!

У  січні  2017 року було проведено районний етап Місячника безпеки  ... Читати далі »

УВАГА!!! УВАГА!!! УВАГА!!!
Вітаємо стипендіатів!

 

Уперше з метою підтримки обдарованої молоді, яка навчається в освітніх закладах міста, відповідно до міської Програми підтримки обдарованої молоді на 2017 рік, визначено стипендіатів та призначено стипендії талановитим учням (розпорядження міського голови від 05.01.2017 № 2).

За підсумками роботи у І семестрі 2016-2017 нав ... Читати далі »

2017

План виховної роботи на період зимових кан...
Солодкі подарунки

          Новий Рік – одне з найбільш очікуваних чарівних свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Особливо цим святам радіють діти.

         Для учнів 1–4 класів комунального закладу «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - загальноосвітня школа  І – ІІІ ступенів №1» дива почалися за кілька днів до святкування  Нового року. Справжнє свято для них організував ... Читати далі »

Декада математики

              Математику уже затем учить надо,

          что она ум в порядок приводит.

М.В. Ломоносов

 

       Саме тому  у навчальному закладі традиційно у грудні проходить декада фізико-інформаційно-математичних наук, протягом як ... Читати далі »

« 1 2 ... 44 45 46 47 48 ... 70 71 »