КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Главная » Архів матеріалів
Учитель року -2016!

Ось уже 22 рік поспіль проводиться Всеукраїнський конкурс "Учитель року", який ставить за мету виявляти й поширювати інноваційний передовий педагогічний досвід, стимулювати творчість педагога.

... Читати далі »

Святкування розпочато!

19 грудня, День Святого Миколая, розпочав цілу низку веселих і незабутніх новорічно-різдвяних свят. Це прекрасна пора нових задумів, мрій і починань. А Дідусь Миколай повертає нас всіх у дитинство, коли у його день обов’язково мали бути подарунки, солодощі, веселий сміх і радість. Немає на нашій землі жодного, хто б не горнувся до цього великого святителя. В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найз ... Читати далі »

Козацький гарт

15 грудня зібралися учні 2-А класу, щоб ще раз переконатися, що вони є нащадками славного козацького роду, що в їхніх жилах тече кров сміливих, відважних, розумних людей — вільних козаків:

В нашій школі знову свято.

Чути гомін, жарти, сміх.

Ми зібрались привітати

Славних козаків усіх!

І дорослим, і малим

Спорт дає найбільше си ... Читати далі »

З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

Увага!!! Заочні предметні олімпіади!

Пропонуємо учням 4-11 класів випробувати свої сили в інтелектуальних змаганнях  - у заочних Всеукраїнських предметних олімпіадах.

Ознайомитися з умовами участі в олімпіадах та записатися на участь можете  в учителів-координаторів до 22  грудня  2016 року:

... Читати далі »
До уваги учнів та батьків!

 

Запрошуємо учнів 1-4 класів взяти участь у Всеукраїнській предметній олімпіаді «Олімпусик» з інтегрованого курсу (математика, українська мова та природознавство) та англійської мови.

Організатор олімпіади – Інститут Розвитку Шкільної Освіти.

Детально ознайомитися з інформацією  щодо проведення олімпіади можете у координаторів Карпової Лариси Іванівни – учителя початкових класів, Овсієнко Юлії Олександрівни – учителя англій ... Читати далі »

Шановні діти та батьки!

Палац культури  «Гірник»

... Читати далі »

Шановні учні та батьки!

Незабаром новорічні свята. Кожний з нас прикрасить свій дім ялинкою, іграшками, серпантином. Гарні і нарядні ялинки прикрасять площі великих і малих міст, селищ і сіл. Під ними дружно будуть водити  хороводи з піснями і танцями діти і дорослі. У нашомі місті теж з’явиться чарівна ялинка. І прикрашена вона буде іграшками, які ви всі люб’язно подарували місту. < ... Читати далі »

Нам є ким пишатися

У  листопаді 28 учнів гімназії взяли участь у районному етапі  конкурсу  - захисту науково–дослідницьких робіт учнів – членів МАН України (всього взяли участь  у Конкурсі 11 навчальних закладів району, які представили

74 учасники). 

За результатами контрольних робіт, захисту тез згідно з рішенням журі ... Читати далі »

Конкурсний листопад

21 .11 .2016 року 3 учнів  гімназії взяли участь у ІІ етапі Міжнародного мовно – літературного конкурсу імені Тараса Шевченка  (всього у Конкурсі взяли участь 47 школярів із 19 навчальних закладів району)  і стали переможцями.

                     &n ... Читати далі »

« 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 70 71 »