КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Форум батька «Роль сім’ї у фізичному вихованні дітей»

     Традиційно, в лютому, ось уже понад 10 років у нашому закладі освіти проводиться Форум батька.

Вперше, сьогодні, така зустріч пройшла в режимі онлайн.

    «Стати батьком легко, бути батьком - важко», - говорить народна мудрість. Батько є прикладом поведінки, джерелом упевненості й авторитету. Син навчається від батька мужності, донька – ніжності.

    Різні аспекти виховання розглядаються на наших зустрічах, темою сьогоднішнього форуму була: «Роль сім’ї у фізичному вихованні дітей». Актуальність цього питання зумовлена перш за все зниженням фізичної активності під час карантину та проведенням великої кількості часу за комп’ютером чи телефоном.

   Напередодні зустрічі серед батьків було проведено опитування «Яка роль фізкультури і спорту в сім’ї», з результатами якого учасників ознайомила практичний психолог Голобокова О.М. Вчитель фізкультури Коробка С.О. поділився порадами, як мотивувати учнів до занять спортом. Рекомендації батькам щодо залучення дітей до фізичної активності і спорту надав учитель фізкультури Циба С.В.

   Деякі батьки поділилися власним досвідом виховання і спортивними досягеннями дітей. Підвела підсумок бесіди в.о. директора Притула С.О., яка побажала батькам бути гарним прикладом для своїх дітей і мудрості у їх вихованні.

   Дякуємо всім учасникам та організатору форуму соціальному педагогу Мовчан В.П.

   Усім бажаємо міцного здоров’я!

Ім`я *:
Email *:
Код *: