КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

І знову найкращі!!!

3 жовтня в концертному залі імені М.І.Глінки Запорізька державна адміністрація зустріла вчителів із різних куточків регіону. Досягнення цих педагогів вагомі. Усі мають неабиякий досвід, нестандартний підхід до навчання та можуть похвалитися значними досягненнями своїх учнів. Всі святково вдягнені, стримані, проте помітно схвильовані, адже бути серед найкращих відповідально.

Щорічні обласні педагогічні премії вручають за високі досягнення у педагогічній діяльності: перемогу в фахових конкурсах, призові місця учнів на Всеукраїнських і міжнародних першостях. Цьогоріч таку нагороди отримала і наша колега - вчитель вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист, відмінник освіти України Стренакова Галина Вячеславівна. З 1988 року Галина Вячеславівна працює вчителем образотворчого мистецтва та креслення. Маючи ґрунтовну професійну підготовку, досконало володіючи сучасними ефективними формами і методами роботи, технологіями творчої педагогічної діяльності вона крок за кроком веде учнів до успіху – перемог на конкурсах та олімпіадах районного, обласного та міжнародного рівнів.

Педагогічне кредо Галини Вячеславівни: «Педагог без любові до дітей – це все одно, що співець без голосу, музикант без слуху, живописець без відчуття кольору». З любов’ю та захопленням вона проводить свої уроки. Кожний з них пробуджує в учнів інтерес та мотивацію, навчає самостійно мислити та творити. Повага до учня, бажання побачити в ньому особистість, дати знання – це справа честі й совісті вчителя, чиє ім’я відоме навіть за межами Запорізької області. Учні Галини Вячеславівни гідно представляють свої творчі роботи на виставках в Україні, Білорусі, Польщі, Індії та інших країнах світу.

Стренакова Г.В. – постійний член комісії з перевірки робіт учасників другого етапу Всеукраїнської олімпіади з креслення, член журі мистецьких конкурсів. Сурова, але справедлива, вимоглива, в першу чергу до себе, працелюбна та дуже творча – вона така, наша Галина Вячеславівна.

Ми пишаємось колегою, її досягненнями та бажаємо подальшого професійного зростання.

 

Директор КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія»

ВД. Пилипенко

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: