КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Конкурс за британською стипендіальною програмою HMC Projects!

 8 жовтня 2018 року оголошено конкурс за британською стипендіальною програмою HMC Projects! Переможці отримають повну стипендію на навчання у школі-пансіоні за програмою «шостого класу» в Англії або Шотландії з 1 вересня 2019 року і, завершивши навчання, складуть шкільні випускні іспити (GCE A levels) міжнародного рівня.

До участі в конкурсі запрошуються старшокласники, вік яких на 1 вересня 2019 року буде у межах 16-17 (або 17 з половиною) років. Кандидати повинні вміти спілкуватися, висловлювати свої думки, грамотно писати англійською мовою, мати переважно високі (9-12 балів) оцінки у навчанні, розуміти та виконувати правила, встановлені британською школою, культурно поводитися й гідно представляти Україну, швидко адаптуватися, бути комунікабельними, активними та доброзичливими, а також виявляти бажання не лише сумлінно навчатись, а й активно долучитися до життя шкільної спільноти. Згода батьків/опікунів є обов’язковою умовою участі у програмі.

Щоб подати Заявку на участь у конкурсі, потрібно надіслати електронного листа на адресу Національного Координатора Projects в Україні – Українсько-американського університету Конкордія – hmcprojects@wiuu.edu.ua

Конкурс відбувається у два етапи: попередній відбір (місцевий/регіональний) і відбірковий інтерв’ю (національний). Етап попереднього відбору учасників здійснюється на обласному/регіональному рівні: місцеві представники програми проводять попереднє тестування (листопад) з метою визначення рівня володіння кандидатами англійською мовою. Під час відбіркових інтерв’ю (січень) з обраними кандидатами проводять співбесіду досвідчені інтерв’юери HMC Projects з Великої Британії.

Детальна інформація – на сайті Національного Координатора програми в Україні: http://www.concordia.edu.ua/home/hmc-projects/

Група «HMC Projects – Ukraine» на Facebook:

headerhttps://www.facebook.com/groups/1002494906611219/?ref+group

 

 

 

 

  

Ім`я *:
Email *:
Код *: