КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

ПРИ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ ТЕЛЕФОНУЙТЕ «101»!

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Для того, щоб вогонь завжди залишався другом і ніколи не став вашим ворогом, треба пам’ятати й про величезну небезпеку, яку несе в собі вогняна стихія. Особливу увагу цьому питанню повинні приділяти батьки під час виховання дітей.

Нещастя стається саме тоді, коли діти залишаються напризволяще, а небезпека чатує на кожному кроці: вдома – коли працюють електропобутові прилади та є вільний доступ до сірників та запальничок, вибухонебезпечних предметів, хімічних речовин; на вулиці - в умовах стрімкого потоку транспорту; під час відпочинку: у лісі, горах, біля водоймищ. Діти стають заручниками обставин, а їх легковажне ставлення до вогню, води, незнання елементарних правил безпеки нерідко стають першопричинами сумних та трагічних наслідків.

Головне управління ДСНС України у Запорізькій області дуже занепокоєне станом загибелі дітей. Отже, звертаємось до батьків: Не допускайте трагедії в Вашій родині! Розповідайте своїм дітям про небезпеку гри з вогнем, навчайте їх правил безпеки життєдіяльності. Особливо у літній період пильнуйте за дитиною біля водних об’єктів. Не залишайте дітей без нагляду, дбайте про власну безпеку та безпеку своїх дітей. Навчайте дітей навичкам культури поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, водою, газо - та електроприладами, різного виду небезпечними речовинами та предметами.

Шановні батьки!

Пам’ятайте: безпека наших дітей залежить тільки від нас самих!

Сподіваємося, що спільними зусиллями ми зможемо вирішити основну проблему людства, збережемо найцінніший скарб – дитяче життя!

Ім`я *:
Email *:
Код *: