КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Пришкільний літній табір "Сонечко"

Щороку дітвора чекає літа. І ми, дорослі, повинні зробити все, щоб дитячі канікули були насичені подіями і поїздками, приносили радість, щоб малеча обов’язково чомусь навчилася за цей період часу.

Цікаво і весело провели три тижні вихованці пришкільного літнього табору відпочинку «Сонечко», який діяв при КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - ЗОШ І – ІІІ ступенів № 1» Василівської районної ради Запорізької області.

З 27 по 30 травня під час роботи табору були заплановані навчальні екскурсії. Разом зі своїми вихователями учні побували у пожежній частині м. Дніпрорудне, у міському краєзнавчому музеї, у бібліотеці сімейного читання, у міському парку «Великий луг».

Кожен дитячий день починався з лінійки з цікавими іграми, танцями, кричалками та веселої зарядки, яку проводили молоді та енергійні педагоги – організатори Сєрая Р.Ю., Радзієвська С.С., Нестерова В.С.

6 червня, у день народження Олександра Сергійовича Пушкіна, наші постійні помічники та партнери з бібліотеки сімейного читання під керівництвом Радецької А.В. провели цікавий квест «По сторінках казок» за творами видатного російського класика.

7 червня вперше у таборі був проведений День туризму. Від викладачів фізичного виховання Коробки С.О. та Петровського І.І. учні дізналися про те, що вогнище можна розкладати по-різному, вчилися самостійно розкладати хмиз за поданою схемою. Користуючись порадами дорослих залюбки складали туристичну палатку, фотографувалися в ній, а потім допомагали її розбирати.

Двічі на тиждень наші вихованці із радістю відвідували гуртки при Центрі дитячої та юнацької творчості, де мали можливість робити різні поробки своїми руками.

Також запам’яталися дітям шоу «Веселий капелюшок», конкурс малюнків на асфальті «Ми діти твої, Україно», свято інсценованої пісні, Дні футболу, День іменинника, вікторина «Стежками козацького краю», День бантика, конкурс букетів та малюнків квітів, до яких готувалися разом зі своїми вихователями.

За всі конкурси учні отримували грамоти від керівника табору та солодкі призи від нашого спонсора Галабурдіної Л.В.

В останній день табірної зміни до дітлахів завітала інспектор ювенальної превенції Комлєва А.А., яка в ігровій формі провела заняття на тему «Безпечне літо». Діти слухали цікаву розповідь, малювали, вибирали ілюстрації, гралися, але в той же час навчалися ціннісному ставленню до життя, згадали свої права і обов’язки.

Такий насичений графік роботи спонукав наших дітей у їдальні з’їдати все до останньої крихти. Дякуємо працівникам харчоблоку та завідуючій виробництвом Галабурдіній Л.В. за смачні обіди та випічку.

На жаль, табірну зміну завершено, але канікули тривають. Думаю, наші вихованці проведуть їх активно і з користю. Хай щастить вам, дітвора! До зустрічі у вересні.

Анжела Свєтлая,

керівник пришкільного табору

Ім`я *:
Email *:
Код *: