КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Свято Першого дзвоника!

3 вересня 2018 року двері для своїх учнів відчинила Дніпрорудненська гімназія «Софія». У цьому році День знань пройшов у незвичній формі.

Учні 1, 5, 9, 11 класів стали учасниками святкового «Ранкового кола», де родзинкою був виступ першокласників. Привітали учнівський та педагогічний колектив поважні гості: міський голова Коробов Юрій Миколайович, депутат Василівської районної ради Задорожня Галина Григорівна, начальник шахти «Експлуатаційна» ПрАТ ЗЗРК Карнаух Андрій Вікторович, голова ПК шахти «Експлуатаційна» Борисенко Юрій Григорович. Коробов Ю.М. вручив сертифікати на отримання стипендії обдарованим та талановитим учням нашої гімназії: Задорожній Анастасії (10-А), Борисенку Матвію (9-А), Плотніковій Анні (11-А). Карнаух А.В. вручив грошовий сертифікат від ПрАТ ЗЗРК на розвиток закладу освіти. Завершилося свято загальним флешмобом.

Квест-гра «Осінній переполох» була проведена для учнів 2, 3, 4 класів, учні подорожували станціями у пошуках зашифрованого слова. Допомагали провести квест працівники Дніпрорудненської бібліотеки сімейного читання, за що ми їм щиро вдячні. Цікаві завдання, загадки, вікторини та інші випробування чекали на школярів.

6, 7, 8, 10 класи брали участь в інтерактивній виставці-грі «Новий погляд на рідну гімназію». Завданням вчителів було презентувати свій предмет і викликати інтерес до його вивчення. За словами учнів, сьогодні вони відкрили для себе нові грані навчальних предметів.

Після закінчення святкових та розважальних заходів, пролунав перший дзвоник і учні пішли на свій перший урок.

Ми щиро вітаємо всіх батьків, вчителів та учнів з початком нового навчального року! Бажаємо успіхів, наснаги та нових вражень!

 

                              Педагог-організатор Сіра Р.Ю

 


 

Ім`я *:
Email *:
Код *: