КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Творчість моїх земляків

15 березня в освітній заклад завітали на гостину працівники бібліотеки Сімейного читання м. Дніпрорудне. Напередодні учні 5-х класів вивчали творчість поетів Запорізького краю. Бібліотекарі підготували цікавий матеріал, тематичну літературу та вікторину про відомих митців.

На літературній карті Запорізького краю займають почесні місця такі відомі митці, як Петро Ребро, Григорій Лютий, Яна Яковенко. Саме їхні твори були представлені дітям. Твори пронизані найвищими цінностями у житті - це Вітчизна, кохання, дружба, материнство, доброта. Кордіс Софія та Веклич Єлизавета (5-А клас) розказали вірші "Мальованої ночі" та "Будиночок із зірками", Шарапов Іван та Свідерська Софія (5-Б клас) вірш про маму "Матусі".

Учні 5-В класу взяли активну участь у вікторині, а за правильні відповіді отримували солодкі призи.

Родзинкою зустрічі було виконання дитячої та патріотичної поезії директором освітнього закладу Валентини Дмитрівни Пилипенко, яка також була на поетичному заході. Це є свідченням того що поезія є актуальною для всіх часів і для всіх поколінь. На згадку про поетичну зустріч зроблене загальне фото учнів та гостей.

Ім`я *:
Email *:
Код *: