КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Главная » Архів матеріалів
Майбутнім першокласникам!

Шановні батьки!

04.04.2015 року розпочинаються заняття для майбутніх першокласників. Початок занять о 09.00 годині, у другому корпусі гімназії. Запрошуємо на навчання!

Срібло на Міжнародній виставці - наше!

     У Києві пройшла Шоста Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти - 2015".

     На виставці свої вагомі досягнення презентували 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словач ... Читати далі »

Безпека життя!

    Охорона праці та техніка безпеки! Наскільки це важливо для нас у житті? В цьому, намагалися розібратися учні нашої гімназії, за допомогою своїх малюнків.

... Читати далі »

Свято жінок І мікрорайону

     Кто не знает своего прошлого, тот не достоин будущего. Поэтому в гимназии «София» огромное внимание уделяют патриотическому воспитанию школьников, обращая особое внимание на изучение традиций и обрядов нашего народа, истории запорожского края и, конечно, нашего города, микрорайона.

    Еже ... Читати далі »

С 8 Марта!

Милые женщины! Примите самые искренние поздравления с чудесным весенним праздником – Международным женским днём 8 марта! Пусть сбываются все ваши надежды и мечты, пусть каждый ваш день будет озарён счастливой улыбкой, а вместе с ароматом весенних цветов в вашу жизнь войдут радость и благополучие. Желаем вам доброго здоровья, любви, поддержки близких. Пусть взаимопони ... Читати далі »

Співоче поле - 2015!

26-27 лютого 2015 року у нас проходив конкурс української пісні "Співоче поле"

Фотозвіт

Повертайтеся живими!

     Напередодні Дня Св. Миколая учні та вчителі Дніпрорудненської гімназії «Софія» зустрічалися з бійцями 55 артилерійської бригади. Тоді ми приїхали  до них з подарунками та невеличким концертом. Навколо була тиша, бо розташовувалась бригада на той час поблизу м. Мелітополь. Ми обіцяли нашим новим друзям, що приїдемо ще, але не сталося. Бригада отримала бойове завдання і на цей час знаходиться в одному з найнебезпечніших міст ... Читати далі »

День цивільного захисту!

     На виконання наказу №67 від 10.02.2015 «Про проведення навчань з цивільного захисту» 25.02.2015 року у гімназії було  проведено День цивільного захисту.  

     День Цивільної оборони проходив згідно плану. До його участі було залучено керівний скла ... Читати далі »

Форум батьків!

     Вже традиційним стало проведення у нас в гімназії "Форуму батьків" . Цей рік не став виключним. 24.02.2015 року знову зустрілися наші батьки. Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері на тему "Революція підлітків", на якій виступили  і завідуюча дитячою амбулаторією, інспектор кримінальної міліції, соціальний пед ... Читати далі »

Співробітники Василівського РВ ГУМВС!

« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 70 71 »