КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Батькам першокласників!

Інтелект — один із найдорожчих ресурсів. Саме тому у 2017 році наш заклад освіти вирішив приєднатись до освітньо-педагогічного проєкту «Інтелект України».

За програмою «Інтелект України», яка виховує інтелектуалів та лідерів, на сьогоднішній день навчаються 1-А, 2-А, 3-А класи. Інтегровані уроки, соціальна адаптація дитини у світі, веселі руханки, навчання з дисків, використання техніки швидкочитання та логіки з першого класу – такі умови організації освітнього процесу дають можливість розвивати та зберігати цікавість до навчання, бажання його продовжувати.

Як показує практика, учні, які навчаються за цим проєктом, набувають необхідних навичок роботи з інформацією, аналізу, гнучкого творчого мислення, необхідних життєвих компетентностей.

Шановні батьки майбутніх першокласників, запрошуємо вас та ваших дітей разом із нами приєднатись до освітньо-педагогічного проєкту «Інтелект України».

Нагадуємо,  що триває набір учнів до перших класів 2020-2021 навчального року:

1-А – проєктний клас за програмою «Інтелект України»;

1-Б - клас НУШ (загальноосвітній)

                                1-В - клас НУШ (загальноосвітній)     

Документи, необхідні для зарахування вашої дитини до 1 класу (свідоцтво про народження дитини), ви можете подати у сканованому вигляді за електронною адресою priyomnaya.czsofia@ukr.net

Звертаємо вашу увагу на те, що до переліку документів входить оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о.  Але оскільки на час карантину в амбулаторіях не проводять огляди, цю довідку можна буде надати пізніше.

Шановні батьки! На сайті «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» Ви маєте можливість подати заяву на вступ дитини до школи. Для цього необхідно зареєструватись на сайті, обрати заклад загальної середньої освіти, створити заявку та підтвердити її документами у закладі. 

Здійснити реєстрацію вашої дитини до першого класу нашого закладу освіти  можна за посиланням (у разі виникнення проблем чи питань звертайтеся до майбутнього класного керівника):

https://school.isuo.org/signup

 

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: