КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

День Гідності та Свободи

З нагоди відзначення дня Гідності та Свободи України та з метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників 21.11.2017 року у гімназії «Софія» відбулась зустріч учнів із воїнами АТО. Зустріч розпочалась з виконання державного гімну.

Яковенко Олександр Сергійович, Морозов Ігор Олегович, Шитіло Сергій Євгенійович – це люди сильної волі, міцного характеру, справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем в очах бійці ділилися з учнями спогадами, розповідали школярам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Відповідаючи на численні запитання учнів, запрошені воїни намагалися у доступній формі розповісти школярам про життя у окопах, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство. Бійці щиро подякували дітям за те, що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїнів була надзвичайно важливою. Не забули вони і про своїх загиблих товаришів, яких всі присутні вшанували хвилиною мовчання. Бійці своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це.

Запрошені учасники АТО звернулися до учнів з проханням – якомога більше уваги приділяти навчанню, бо майбутнє української держави залежить від освічених людей. В свою чергу учні подарували гостям квіти та музичний подарунком у виконання Марії Борисенко та Таї Зіміної.

Ім`я *:
Email *:
Код *: