КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

«Добре роби, добре й буде»

     «Добре роби, добре й буде», – говорить народна мудрість. А вчити цьому дітей треба змалечку. Тож вкотре у стінах закладу освіти КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" пройшла благодійна акція допомоги дітям Оріхівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації.
    Напередодні новорічних свят, вже більше 10- ти років, учні, батьки та вчителі закладу збирають одяг, взуття, іграшки, засоби гігієни, солодощі, фрукти тощо. Цьогорічна акція пройшла під гаслом"Милосердя починається з малого..."
   Без перебільшень можна сказати, що кожна родина наших учнів, увесь педагогічний колектив зробили свій внесок у цій благородній справі.
    Велику подяку хочемо висловити родинам Аліка Габоян за величезну кількість фруктів, які стали приємним сюрпризом для вихованців Оріхівського центру. А родині Лусіне та Вартуш Караханян ми вдячні за наданий транспорт, який довіз чудові подарунки до Оріхова.
   Тож нехай у цьому стрімкому світі в кожному серці з'явиться місце для доброти, щирості й милосердя. А виховувати добрих людей, то наша мета. Бо як казав Платон:" Хороша людина та, яка здатна платити добром".

                                                             Учитель української мови та літератури Олена ПОЛЯНСЬКА

Ім`я *:
Email *:
Код *: