КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

ГІМНАЗІЯ «СОФІЯ» НА МІЖНАРОДНОМУ СЕМІНАРІ ЗА ПІДТРИМКИ ПОСОЛЬСТВА США В УКРАЇНІ

4 жовтня 2019 року напередодні Дня працівника освіти на базі Запорізького Національного університету відбувся міжнародний семінар для вчителів іноземної філології «Американський варіант англійської мови та американські студії». Дніпрорудненська гімназія «Софія» - ЗОШ I-III ступенів №1» стала єдиною серед шкіл нашого міста, що долучилася до участі у цьому семінарі, організованому за підтримки Регіонального відділення з питань викладання англійської мови Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Нашу гімназію на семінарі представляли вчителі англійської мови Ажаренкова О.О. та Вергун Л.О.

У рамках проєкту «Teacher Professional Development Institute» наші вчителі скористалися унікальною можливістю поспілкуватися з регіональним аташе з питань викладання англійської мови посольства США Тімоті Коллінзом та американським викладачем, що працює в Україні за програмою Посольства США «Fulbright» Франциском Ресто. Учасники семінару взяли участь у цікавих воркшопах під керівництвом представників Посольства США і викладачів ЗНУ та отримали доступ до корисних практичних матеріалів. У ході чотирьох інтерактивних сесій вчителі обмінювалися досвідом під час роботи у групах, створення ментальних карт, обговорення з носіями мови особливостей викладання англійської мови та її американського варіанту. Лектори зі Сполучених Штатів Америки та доцент кафедри англійської філології ЗНУ Залужна М.В. відзначили високий рівень підготовки вчителів нашої гімназії, а на церемонії закриття заходу їм були урочисто вручені сертифікати учасників міжнародного семінару.

Отримавши цінний досвід та сповнені незабутніх вражень, вчителі методичної комісії іноземної філології висловлюють подяку адміністрації нашої гімназії за надану можливість долучитися до заходу міжнародного рівня.

Учителі англійської мови Ольга Ажаренкова, Леся Вергун

Ім`я *:
Email *:
Код *: