КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Гімназійний олімп - 2013!

      Колектив гімназії  більше 10 років працює за програмою «Обдарованість». Мета програми – допомогти кожній дитині за роки навчання стати успішною у кількох видах діяльності, а також навчити батьків, педагогів та й самих учнів поціновувати успіхи один одного. Для того, щоб пересвідчитися у дієвості програми , варто завітати до гімназії та поспілкуватися з її учнями або ж побувати на  святі «Гімназійний олімп», яке з кожним роком набуває все більшої ваги і популярності. На святі, що відбулося 29квітня цього року, було відзначено  63 переможці 2 етапу, 9 призерів і переможців ІІІ етапу всеукраїнських предметних олімпіад та інтелектуальних конкурсів і турнірів; 4 переможці обласного етапу конкурсу – захисту учнівських робіт – членів МАН, 14 призерів  і переможців  конкурсів учнівської творчості – від районного до всеукраїнського рівня; активних учасників художньої самодіяльності та  лідерів учнівського самоврядування. Окрім грамот, переможцям і призерам було вручено  грошові премії , книги, сувеніри та цінні подарунки.
       Традиційно  щороку ми визначаємо переможців у номінаціях. Переможцями у номінаціях «Голос року»цього року  стала учениця 6 – А класу Черенкова Олександра, «Художник року» - Айткулова Ксенія (6 –В клас), «Майстриня року» - Неумитова Дар,я – учениця 8 - А класу, «Спортсменом року» визнано ученицю 7- А класу Колесник Карину. Переможцем у номінації « Обдарованість  року» став восьмикласник Коваленко Ілля, який у 2012-2013 навчальному році виборов 3 призові  місця в 2 етапі і 2 призові місця 3 етапі всеукраїнських  предметних олімпіадах, став учасником всеукраїнського етапу олімпіади з математики,переможцем обласного етапу МАН з математики.
    Звання «Випускник року» одержала  Лисенко Марина, учениця 11-А класу - переможець  3 етапу всеукраїнських олімпіад з української мови і літератури, біології, переможець  обласного етапу МАН з української мови. За результатами  участі в інтелектуальних конкурсах Марина звільнена від  ДПА з     української мови та біології . В атестат з цих предметів  учениці буде виставлено найвищий бал – 12.
    Найбільшою інтригою свята стало оголошення результатів гімназійного конкурсу «Учень року», яке  здобув ( другий рік поспіль!)переможець Міжнародного конкурсу майбутніх лідерів «Флех» ,  переможець  Всеукраїнського конкурсу «Intel – Tehno Україна», переможець   обласного етапу МАН з математики,  ІІ етапу  Всеукраїнської  олімпіади  з математики,  хімії, англійської  мови, російської мови і літератури Шевченко Павло (10 – А клас).
Разом з учнями на «Гімназійному олімпі» було відзначено і  30 педагогів, які досягли у цьому навчальному році значних результатів у роботі з обдарованим року –урок біології вчителя Міц О. М. 
      Яскраве дійство вдало доповнили художні номери учнів та виступи почесних гостей свята – міського голови  Матвєєва Євгенія Сергійовича та секретаря міської ради Ручки Ірини Іванівни.
      Педагогічний та учнівські колективи висловлюють щиру подяку за постійну  матеріальну підтримку юних дарувань та їх учителів – наставників голові правління ЗАТ «Запорізький залізорудний комбінат» Фурману Олександру Івановичу, міському голові  Матвєєву Євгенію Сергійовичу, приватним підприємцям Шевченко Ірині Миколаївні , Лєш Лідіі Іванівні та батькам гімназистів.









Ім`я *:
Email *:
Код *: