КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

І знову ми серед перших!!!

Талантами багата гімназія «Софія»! І це наші учні доводять на олімпіадах, конкурсах і фестивалях не тільки районного, обласного, а й Всеукраїнського рівня.

25 лютого вокальний дует «Карамель», під керівництвом Селіванової М.О., підкорив глядачів та членів журі своїм неповторним співом на Всеукраїнському фестивалі «Діамант», який проходив у м. Дніпро. Марія Борисенко (8-В клас) та Зіміна Тая (7-А клас) вибороли почесне ІІ місце серед більш 100 вокалістів. Це великий прорив для юних талановитих дівчат. Члени журі, серед якого були заслужені артисти України, висловили їм подяку та запросили на свої майстер-класи до м. Києва. Ми дуже раді перемозі наших учениць. А головне, спів зовсім не відволікає їх від навчання, вони мають гарні оцінки та ще встигають і хореографією займатися.

Велику підтримку діти мають з боку батьків, за що їм шана та подяка. Батьки впевнені, що розвиток здібностей дозволить дітям використовувати творчий підхід у вирішенні тих чи інших питань, що з них можуть сформуватися досить цілеспрямовані особистості, які знають і вміють прокладати собі шлях до виконання бажань.

Попереду у дівчат багато конкурсів та фестивалів. Бажаємо їм та їхньому керівнику наснаги, творчого підйому та вдосконалення свого таланту.

натисніть на фото, щоб збільшити

 

Заступник директора з ВР

Тетяна Бачурська

Ім`я *:
Email *:
Код *: