КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Командотворення "Софії"

У гімназії «Софія» відбувся психолого-педагогічно-практичний семінар «Тімбілдінг як складова успішної реалізації концепції «Нова українська школа». В наш час тімбілдінг є однією з перспективних моделей корпоративного управління, що забезпечує повноцінний розвиток колективу, і є одним з найбільш ефективних інструментів управління персоналом. 
Метою заняття було створення моделі ефективної команди, формування та посилення командного духу, прийняття особливостей один одного, отримання навичок спільної роботи та прийомам вироблення загальної стратегії. 
Роль тренерів на себе взяли заступники директора Тетяна Бачурська, Наталія Сохань, Ірина Ручка, Наталія Лисенко. Вони наголосили на тому, що у нашій державі відбуваються значні зміни в системі освіти – упроваджується в життя нова концепція, яка отримала назву «Нова українська школи», тож і роль учителя має змінитися. 
Сучасний ідеальний учитель. Який він? На ці та інші питання педагоги шукали відповіді, працюючи у групах, які постійно змінювали свій склад. У ході проведення заходу не можливо було залишитися пасивним та байдужим. 
Учителі проявили свою єдність, згуртованість, узгодженість, співтворчість.
Успіх діяльності будь-якого закладу освіти забезпечує цілеспрямований колектив однодумців нового формату – такого висновку дійшли учасники заходу.
Дякуємо всім учасникам тімбілдінгу! Сподіваємося, що проведене заняття стане у нагоді як для згуртованості колективу, так і для роботи з учнями.

Ім`я *:
Email *:
Код *: