КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Конкурс КВК «У ритмі шкільного життя»

Гумор — це життя. Це стан. Це не жарти. Це іскри в очах. Це закоханість у співрозмовника і готовність розсміятися до сліз. Почуття гумору вважають одним із важливих критеріїв високого рівня інтелекту.

 

25 грудня 2019 року в КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» відбувся конкурс КВК «У ритмі шкільного життя». Це був гумористичний вечір, деучасникипродемонстрували свої найкращі таланти: почуття гумору, дотепність, кмітливість та гостроту розуму.

В конкурсі брали участь 3 команди: «Шкільна гопота» (8–А клас), «Не надо» (8–Б клас), «12 квартал» (8–В клас). Змагання проходило в чотири етапи: 1) Візитка на тему «Ех, школо, школо», 2) Розминка (перша частина «Ерудит», друга - «Веселі нотки»), 3) Бадмінтон, 4) Домашнє завдання на тему «Шкільними лабіринтами».

Оцінювало конкурс вельмишановне журі у складі: голова журі – Бачурська Тетяна Анатоліївна, члени журі: соціальний педагог – Мовчан Валентина Петрівна, представники батьківського комітету – Нестеренко Ірина Вікторівна та Гапон Ірина Володимирівна.

Команди підготували цікаві мініатюри, сценки, ситуації зі шкільного життя, запальні танці та дотепні пісні. Продемонстрували неабиякі артистичні здібності та винахідливість у ході змагань. Також було обрано кращу чоловічу та жіночу роль, переможцями стали Добичин Кирило (8-Б) та Духонченко Анастасія (8-А).

Переможцем КВК і володарем кубку «КВК-2019» стала команда 8 – Б класу «Не надо». Команди 8–А «Шкільна гопота» та 8–В «12 квартал» набрали однакову кількість балів і посіли друге місце.

Надзвичайну підтримку у підготовці і проведенні конкурсу виявили класні керівники команд-учасниць. Дякуємо Баландіній Валентині Володимирівні, Амірзянову Владиславу Нургазимовичу, Смішко Ользі Іванівні за вашу небайдужість та щиру допомогу!

Родзинку святу додав харизматичний ведучий Бетін В’ячеслав (учень 10-Б).

Свято закінчилось, але гумор не спинити! Сподіваємось, що в майбутньому стане доброю традицією проведення свят, переможцями в яких є радість, гумор та взаємоповага.

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: