КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Малеча завітала до "Софії"

Традиційно, кожного року, на осінніх канікулах до освітнього закладу приходять у гості вихованці старшої групи ДНЗ №2. Діти разом зі своїми вихователями відвідали різні кабінети школи, музей природи та бібліотеку. У бібліотеці освітнього закладу для дітей було представлено лялькову виставу «Пригоди каченяти», яку люб’язно поставили працівниці бібліотеки Сімейного читання м. Дніпрорудне. Участь у ляльковій виставі взяли і самі діти. Танцювали , розповідали вірші, відгадували загадки разом з героями казки. Кожній групі( а їх було три) від бібліотеки подаровано художню книгу «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури».

Процес читання для дітей життєво необхідний. Дитина, яка зростає в середовищі книголюбів(де домашня бібліотека налічує принаймні 50 дитячих книжок) відзначається значно вищими оцінками в математиці та читанню, ніж діти в яких читання є менш доступним.

Мета такого заходу: заохотити дітей до читання, навчити розпізнавати емоції інших людей та свої власні, а також правильно їх називати, висловлювати свою думку, критично мислити.

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: