КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

«Спортивна родина – здорова країна»

23 листопада в нашому навчальному закладі відбулося свято «Спортивна родина – здорова країна», в якому взяли участь команди 5-х класів. Це свято протягом багатьох років проводиться гімназією «Софія» і стало доброю традицією вшанування сім’ї, спорту, фізичної культури та здорового способу життя. Прапори, плакати, яскраві костюми, запальна музика та бурхлива підтримка вболівальників – усе це створювало незабутній святковий настрій. У змаганнях взяли участь команди учнів та їхніх родин:

- 5-А класу - «Адреналін» і «Стріла»;

- 5-Б класу - «Торнадо» і «Нове покоління»;

- 5-В класу - «Посмішка»;

- 5-Г класу – «Динаміт».

Змагання команд оцінювало неупереджене журі, у складі:

Голова журі: заступник директора з навчально-виховної роботи Ручка І.І.

Члени журі: Бачурська Т.А. – заступник директора з виховної роботи;

Мовчан В.П. – соціальний педагог, голова циклової комісії «Здоров’я учнів – здоров’я нації»;

Голобокова О.М. – практичний психолог гімназії;

Тронь І.М. – голова Ради освітнього закладу;

Буянова Л.В. – приватний підприємець, спонсор свята.

Ведучі конкурсу: педагог-організатор Медведєва М.І. та вчитель інформатики Амірзянов В.Н.

Програма змагань була представлена різноманітними конкурсами, у яких учасники мали змогу виявити свою спритність, силу, витривалість, кмітливість та вміння працювати у команді. Яскравою прикрасою свята стали виступи груп підтримки, а виступ колективу естетичної гімнастики «IRIDA-GOID», став справжнім подарунком для глядачів.До спортивного свята долучилося і учнівське самоврядування гімназії. 28 лідерів-гімназистів з 5-11 класів підготували подарунок-сюрприз – вокально-хореографічний номер «Україна - вперед!». Цей номер продемонстрував справжній приклад єднання духом та командну взаємодію, зарядив драйвом учасників, вболівальників та навіть журі. Виступ команд-учасників показав згуртованість дій та прагнення до перемоги, і дійсно довів, що вони активні та спортивні.

Переможцем конкурсу стала команда 5-Б класу «Торнадо»;

Друге місце посіла команда 5-В класу «Посмішка»;

Почесне третє місце зайняла команда 5-А класу «Адреналін».

Всі команди-учасники були нагороджені грамотами та солодкими призами. Справжній спортивний азарт, що панував під час змагань, згуртував дітей, батьків та вчителів, та подарував усім заряд бадьорості, гарного настрою та надихнув на нові перемоги.

 

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: