КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Милосердя починається з малого !

Саме під таким гаслом пройшла щорічна благодійна акція в КЗ"Дніпрорудненська гімназія "Софія", яка цього року стала ще маштабнішою. Традиційно напередодні свят учні разом з батьками та вчителями освітнього закладу збирали речі, іграшки, подарунки, солодощі для "Оріхівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей".

Адже доброта, чуйність, уміння розуміти чужий біль є складовими характеру нашого народу. Саме для виховання у школярів таких людських якостей як милосердя, співчуття, доброта і патріотизм у закладі освіти систематично проводяться різноманітні акції та виховні заходи.
Особливо активними виявились учні перших класів, які зробили неабиякий внесок у підтримку дітей. Хочеться висловити слова подяки усім учителям, які своїм прикладом залучали дітей до акції. Неабияка допомога надійшла від батьківського комітету: Алік Габоян закупив солодощі, Лусіне і Вартуш Караханян надали авто, яким і була відправлена допомога. Діана Караханян, учениця 7-Б класу, особисто привітала дітей, зібравши їм новорічні маски і подарунки.

"Людина починається з добра,

Із ласки, щирості, любові,

Із батьківської хати і двора,

Із теплоти, що є у кожнім слові.

Людина в світ приходить для добра,

Щоб в світі цім добро творити.

Вам розуміти, діточки, пора,

Що серденьку в любові треба жити".

І нехай у цьому стрімкому світі у кожному серці з'явиться місце для доброти, милосердя й допомоги. Адже саме це робить нас людьми. І тільки, розпочавши з малого, ми зможемо робити великі справи!
Хай оживає істина стара: людина починається з добра!

Полянська Олена, керівник циклової комісії

                                                                     «Громадянсько-патріотичне виховання»

Ім`я *:
Email *:
Код *: