КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Молодіжний саміт ООН "Молодіжна політика: сучасні виклики, досвід"

Другий рік поспіль гімназія "Софія" стає майданчиком молодіжного саміту ООН. Саміт був присвячений темі "Молодіжна політика: сучасні виклики, досвід". 2 березня делегації України, США, Естонії, Швеції, Великобританії, Німеччини ділилися досвідом в галузі розв'язання молодіжних проблем. Мовою спілкування стала англійська, яка перекладалася українською. На саміті були акредитовані журналісти країн-учасниць. І все це, звісно,- рольова гра. Грали учні 9-А, 9-Б та 10-А класів. Грали, демонструючи якісну англійську мову, обізнаність в молодіжній політиці та серйозне ставлення до проблем молоді, а також готовність бути ініціативними, активними і творчими.

Гостею заходу стала Оксана Гнатенко, психолог центру зайнятості м. Дніпрорудне, яка виступила від делегації України. Наприкінці саміту до учнів звернулася

Maryna Pashkevych

- завідувачка кафедри Обліку та аудиту НТУ "Дніпровська політехніка". Марина Сергіївна розповіла про свій факультет та запросила майбутніх абітурієнтів на навчання.

Дякуємо за допомогу у підготовці учасників вчителю історії Амірзяновій Л.О., вчителям іноземної мови Бекетовій О.І., Шевченко А.М., Башиловій Н.В. та Вергун Л.О.

До зустрічі на наступному саміті!

Ім`я *:
Email *:
Код *: