КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

«Музика вічна»

5 лютого, в рамках проведення декади мистецтва, актова зала Дніпрорудненської гімназії «Софія» зібрала палких прихильників музики. Цього дня відбувся концерт учнів та викладачів Дніпрорудненської дитячої музичної школи. Юні дарування демонстрували на сцені все, що вивчили за рік, вражаючи глядачів силою голосу та майстерним володінням музичними інструментами. Викладачі ж завжди були поруч, підстраховуючи вихованців професійним виконанням композицій, даруючи їм упевненість і віру в себе.

Свято музики вдалося на славу. Було яскравим, багатоголосим, до того ж відкрило чимало юних талантів, які навчаються в Дніпрорудненській гімназії «Софія».

Концерт розпочався виступом учениці 2 класу Уварової Е. «Танок гномів», (керівник – Щуплова Е.М). Шквал оплесків викликали виступи талановитих дівчаток Коробової П., учениці 3 класу, (концертмейстер – Щуплова Е.М. ), Пустовойтенко М., учениці 1 класу (концертмейстер – Нікітченко Ю. А.), дует піаністів у складі учениць 5 класів Левченко В. та Великої Г., (керівник – Нікітченко Ю.А.). Далі радували слух музичні композиції, які демонстрували на сцені юні віртуози: гітарист Бородін Є., учень 2 класу, виконав композицію «Дідусин рок-н-рол» (керівник – Шкаберіна Т. С.), гітарний дует у виконанні викладачів Ковдрі А.С. та Шкаберіної Т.С. з композицією Колгана «Краплі роси» нікого з глядачів не залишив байдужим. Українську народну пісню «Ой за гаєм, гаєм» виконала Смірнова М., учениця 3 класу (керівник – Лемешко Т.В.). А Карахонян Д., учениця 6 класу, виступила з народною піснею «Танька-Ванька» (керівник – Лемешко Т.В.).

Ве­лично й урочисто завершився концерт вальсом «Метелики», у виконанні ансамблю народних інструментів до складу якого входять педагоги музичної школи.

Всі ці музичні тво­ри збагатили мистецьку палітру учнів Дніпрорудненської гімназії «Софія» і задали тон яскравим враженням від побаченого та почутого.

Наприкінці музичного свята теплі слова привітання почули вихованці від директора Пилипенко Валентини Дмитрівни. Вона щиро подякувала всім юним музикантам, їх педагогам та директору музичної школи Юнг І.В. за чудову програму, любов до музики та популяризацію музичного мистецтва.

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: