КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

«Охорона праці – очима дітей»

      Ні для кого не секрет, що виробництво в приватному акціонерному товаристві «Запорізький залізорудний комбінат» пов'язане з підвищеною небезпекою, тому знання та виконання правил охорони праці – це не просто вимога інструкції, а запорука збереження життя і здоров'я працівників. Кожного року, з метою привернення уваги дорослих до проблем безпеки на робочому місці, проводиться конкурс дитячого малюнка «Охорона праці – очима дітей», організаторами якого є профспілковий комітет та відділ охорони праці підприємства.

    У конкурсі взяли участь учні гімназії «Софія». У своїх малюнках діти відобразили свій погляд на серйозну й дорослу тему промислової безпеки: діти закликали дорослих користуватися засобами індивідуального захисту, дотримуватися правил охорони праці, проходити інструктажі та завжди пам'ятати про те, що їх чекають вдома живими і здоровими. Роботи оцінювало журі у складі заступника голови профспілкового комітету Борисенка Ю.Г., голови профспілкового комітету шахти «Експлуатаційна» Крайнюка А.С., провідного інженера з охорони праці Дашевського А.М.

     Дитячі творіння підкорили журі своєю щирістю. Обрати кращих було важко, адже кожна представлена робота – це індивідуальна творча фантазія дитини, кропітка праця дитячих рук під керівництвом талановитого керівника-учителя методиста Стренакової Г.В.

   Переможців було визначено: І місце - Кашуба Артем (5-В клас), ІІ місце – Черняєв Богдан (5-В клас), ІІІ місце - Калашнікова Ельвіра (5-В клас).

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: