КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

«Олімпійське лелеченя»

Команда «Олімпійці» гімназії «Софія» взяла участь у ІІ (районному) етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», який відбувся у Василівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. До складу нашої спортивної команди входили учні:

  • 7-А класу: Шпонько Павло, Духонченко Анастасія;
  • 8-А класу: Кедровська Анна, Івашкін Денис, Шпонько Катерина;
  • 8-Б класу: Кідонь Олексій, Шевченко Єлизавета, Грінченко Артур, Фісун Руслан;
  • 8-В класу: Кадіров Сірожбек, Глушенко Таїсія;
  • 9-А класу: Дондік Руслан, Соловіщук В’ячеслав, Тігай Олександра.

Змагання складалися з чотирьох етапів: презентація команди, вікторина на олімпійську тематику, комбінована естафета та волейбол.

Яскравим етапом змагань став конкурс презентацій команд. Команда «Олімпійці» під керівництвом педагога-організатора Медвєдєвої М.І. підготувала оригінальний танцювально-спортивний номер, який викликав у глядачів бурю овацій. Цікаво пройшла вікторина, під час якої, дітям необхідно було, правильно та якомога швидше дати відповіді на запитання вікторини.

Під час естафети та гри з волейболу всі відчували величезне емоційне напруження:хвилювання вболівальників та учасників не згасало ні на мить…Нажаль перемоги ми не здобули, але всі отримали масу позитивних емоцій та значний досвід.

Підготували команду КЗ Дніпрорудненської гімназії «Софія» І-ІІІ ступенів вчитель фізичної культури Коробка С.О. та педагог-організатор Медвєдєва М.І.

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: