КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Ось і літо прийшло !!!

Дружба, щастя, сміх, перемоги, участь, взаємодопомога, змагання, командний дух, щирість, любов, таємниці, нові відкриття, незабутні емоції, яскраві спогади - це те, що живе в таборі «Сонечко». Літо прийшло, а це значить, що всім дітям пора збиратися разом і - пустувати, веселитися, сміятися! А зробити це можна, звичайно ж, в пришкільному оздоровчому таборі, відкриття якого відбулося 29 травня 2017 року.

За той час, який діти проведуть у таборі «Сонечко», вони наситяться природою, вивчивши кожну травинку і кожне дерево в парку «Великий Луг», дізнаються багато нового, відвідавши Пожежну частину міста, Дніпрорудненський краєзнавчий музей, міську дитячу бібліотеку. Також дітям пропонується подивитися театральний виступ Запорізького дитячого театру «Телесик» - «Обережно, конячка!» і вистави театру ім. Магара. Відкриють в собі нові таланти, коли будуть творити шедеври в ЦДЮТ з досвідченими майстрами-педагогами. Звичайно, за весь час відвідування табору, діти будуть оздоровлюватися: робити щоранку веселу зарядку, брати участь у квесті «У пошуках скарбів», в спортивних змаганнях «Богатирські забави».

І, звичайно ж, розкриються таланти кожної дитини за участю в таких конкурсах, як: «Конкурс букетів», «День казки», Музичний фестиваль «Лине пісня солов'їна», «Міс літо -2017» та багато інших. ін.

Табір «Сонечко» - це час, заповнений яскравими подіями і враженнями, переживаннями, смислами і відносинами ... За це діти люблять табір «Сонечко». А в таборі «Сонечко» люблять дітей.

Натисніть на зображення для перегляду фото

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: