КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Ось і настав цей день

Ось і настав цей день – день прощання зі школою. Попереду незвідана даль. Позаду – батьківський поріг, розквітла калина, протоптана стежка у шкільному дворі, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці… Знайти себе, своє місце у житті, вирости і бути завжди людиною – саме до цього йшли 11 років випускники гімназії «Софія».

Площа біля ПК «Гірник» майорить різнобарв'ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками. Уся гімназійна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора.

Директор, Валентина Дмитрівна Пилипенко, вітає випускників з отриманням документа про повну загальну середню освіту. Випускники–2017 - надзвичайно талановиті, вони неодноразово ставали переможцями багатьох змагань, конкурсів не тільки районних, а й обласних, Всеукраїнських. Про це говорила у своєму вітальному слові директор.

До вітань директора приєднались голова Василівської районної державної адміністрації Валерій Олегович Кошеленко та керуюча справами виконавчого комітету Дніпрорудненської міської ради Наталія Анатоліївна Торопова. Вони зичили випускникам удачі у всьому, щоб збувалися мрії, надії і сподівання. І головна подія – на сцену запрошуються золоті медалістки: Бочарнікова Єлизавета та Ліхачова Марина. Від Дніпрорудненської міської ради вручені статуетки богині перемоги Ніки, а Валерій Олегович вручив батькам медалісток листи подяки.

Зворушливі і щирі виступи прозвучали від батьків, перших вчителів і класних керівників. Слово відповіді взяли і одинадцятикласники. Лунали слова подяки вчителям, батькам. Учні дарували свої пісні, кружляли у прощальному вальсі, в якому поринали у спогади, мрії, сподівання, відчували радість, смуток та світлу печаль...

Дивно, але чимось гімназія в цей день була схожа на осіннє дерево, від якого відриваються і відлітають назавжди яскраві, неповторні листочки. Що чекає їх в майбутньому? Як складеться їхня доля? Ми віримо, що в них все буде гаразд.

До гімназії прийдуть нові діти, і вона, як турботлива мати, буде виховувати їх, навчати, наставляти і випускати в життя, але кожний випускник запам’ятається назавжди.

Дорогі випускники! Запам’ятайте і ви себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань.

Хай вам щастить!


Заступник директора з виховної роботи Бачурська Т.А.

Натисніть на зображення для перегляду фото

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: