КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Останній дзвоник!

     Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.
     Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в гімназію в другій, третій і так далі клас, радіють цьому довгоочікуваного дня. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і зубріння.
     Хтось відправиться подорожувати, хтось проведе літо на дачі або в селі, а хтось залишиться в місті, але все одно вільним, як травневий вітер. Можна займатися улюбленими справами, не думаючи про час.
     Але для деяких закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями … Для тих, хто цього року закінчує гімназію, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті. Вони начебто і не зовсім дорослі ще, але вже й не діти. Попереду ще море тривоги у вигляді випускних та вступних іспитів.
     Розділити радіст свята, пригадати хвилюючі миті з свого шкільного життя завітали: мер нашого міста Матвєєв Є.С., голова Ради гімназії Тронь І.М.,  Матвєєв Євген Сергійович – міський голова, Калінін Денис Сергійович – голова Василівської районної ради, Гашенко Іван Анатолійович – начальник головного управління держкомзему в Запорізькій області, Поліон Андрій Володимирович – заступник генерального директора з економічних питань ЗАТ ЗЗРК.

До гімназистів, вчителів, батьків та гостей звернулась з поздоровленням директор гімназії, заслужений вчитель України Пилипенко В.Д.

Гості відповідали відверто на запитання ведучих щодо свого шкільного життя та привітали присутніх зі святом, побажали яскравого та творчого відпочинку, а випускникам – здійснення їх заповідних мрій.

Надзвичайно цікаво пройшов флешмоб, в якому брали участь учні 2-11 класів. Привітали присутніх і вокальний колектив «Карамель».

Урочисто пройшло нагородження вчителів та учнів грамотами Запорізького департаменту освіти за досягнення.

Прощальне почесне коло  під оплески присутніх здійснили випускники зі своїми класними керівниками Бутко В.М. та Кучерявенко В.М. Відпущені в небо повітряні кульки символізували щасливий життєвий політ випускників.

 

   
Ім`я *:
Email *:
Код *: