КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Перший дзвоник пролунав!

Гімназія «Софія» зустріла сьогодні своїх учнів. За вимогою часу та в рамках сьогодення більшість учнів розпочали День знань у творчих осередках, які підготували для них креативні педагоги нашого закладу. Але на фоні деяких змін ми не можемо втрачати і свого рідного, традиційного.

На пришкільному майданчику відбувся святковий захід для найстарших учнів – одинадцятикласників, завзятих та окрилених п’ятикласників, і, звичайно, головних героїв свята – маленьких першокласників.

З початком нового навчального року шкільну родину привітали шановні гості: радник голови Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Кардаш, голова Дніпрорудненської міської ради Юрій Коробов, начальник шахти «Експлуатаційна» ПрАТ «ЗЗРК» Костянтин Каратанас, голова профспілкового комітету шахти «Експлуатаційна» Андрій Крайнюк, помічник генерального директора ПрАТ «ЗЗРК» Валерія Кучма. Гості побажали учням та вчителям міцного здоров’я і успіхів на освітній ниві та вручили приємні подарунки і нагороди: сертифікати на отримання стипендії міського голови ІІІ ступеня учням 11 класів Величку Антону, Запорощенку Максиму та Зіміній Таї, подарували акустичну систему з радіомікрофоном і безкаркасні меблі.

Першачки зворушливо і кумедно розповідали вірші, п’ятикласники подарували всім присутнім запальну пісню, а випускники привітали школярів, вчителів та батьків енергійним і драйвовим флешмобом. Наприкінці свята дзвінкоголосим співом пролунав перший дзвоник, який дав старт новому навчальному року.

Віримо та сподіваємось, що він буде успішним, багатим на приємні та яскраві події. Вітаємо усіх освітян, учнів та їх батьків з Днем знань!

 

                                                          

Ім`я *:
Email *:
Код *: