КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

ПРОФЕСІОНАЛ СВОЄЇ СПРАВИ - УЧИТЕЛЬ ВІД БОГА!

З нагоди святкування Міжнародного жіночого дня, з метою збереження традицій закладу освіти, стимулювання і відзначення вчителів за вагомі здобутки в галузі освіти, видатні особисті заслуги у сприянні розвитку закладу освіти, рішенням Ради закладу освіти внесено до Книги Пошани КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - ЗОШ I-III ступенів №1» :

вчителя української мови та літератури, спеціаліста вищої кваліфікаційної категорії, вчителя-методиста, «Відмінника освіти України», нагороджена почесною грамотою Дніпрорудненського міського голови, грамотами та дипломами Василівської районної ради, Василівської районної державної адміністрації , Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, Міністерства освіти і науки України, лауреата обласної педагогічної премії 2020 р. Коваленко Ольгу Андріївну.

Сердечно вітаємо Ольгу Андріївну та зичимо творчого натхнення і професійних успіхів.

Нагадаємо, що раніше до Книги Пошани було внесено Почесного директора нашого закладу освіти Пилипенко В.Д., вчителя історії Амірзянову Л.О., вчителя російської мови та літератури Дорожкіну С.В., вчителя трудового навчання Кучерявенко В.М. та вчителя креслення і образотворчого мистецтва Стренакову Г.В.

Возможно, это изображение (1 человек, стоит, цветок и в помещении)

Возможно, это изображение (2 человека, в том числе Ольга Ольга, люди стоят и в помещении)

Ім`я *:
Email *:
Код *: