КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Пролунав останній дзвоник...

        Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.

    По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника. Право відкрити урочисту лінійку було надано директору навчального закладу Пилипенко Валентині Дмитрівні. Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів гості свята: Крайнюк Андрій Сергійович - заступник начальника шахти «Експлуатаційна» ПрАТ «ЗЗРК», Джемела Ніна Петрівна - провідний спеціаліст з гуманітарних питань та охорони дитинства апарату міської ради та її виконавчого комітету, а також голова ради навчального закладу, депутат Дніпрорудненської міської ради - Тронь Ігор Миколайович. Високоповажні гості радили учням, щоб міцні знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування та самореалізації. На урочистому святі були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів.

      І ось хвилююча мить… Почесне право Останнього дзвоника надали найкращим учням школи, претендентам на золоті медалі: Вороніній Марині, Гнєушевій Тетяні, Бочарніковій Єлизаветі, Ліхачовій Марині, Тарасенко Карині, а також претендентці на срібну медаль – Бутко Олександрі.

     Останній дзвоник сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

     Завершилося свято виконанням пісні «Здрастуй, літо!» вокальним ансамблем «Карамель» під керівництвом Селіванової М.О.

Свято вдалося!

Чудових вам канікул, учні!

Щасливої долі і щастя доволі, дорогі випускники!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: