КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Щастя бути разом

Прекрасно, коли в сім’ї панують мир і злагода, взаєморозуміння, повага, кохання, вірність, теплота, затишок. Через сім’ю ми виходимо в суспільство. В сім’ї нам вручають естафету досвіду поколінь, котру ми повинні нести далі, щоб передати її своїм дітям і тим самим майбутньому. Не дарма в народі кажуть: «Від доброго дерева добрий пагінець одійде, од добрих батька й матері піде й добра дитина».

Душею кожної сім’ї є мама. Мама – скільки в цьому слові ніжності, світла, довіри. Мама – це невичерпне джерело нашої сили, любові. І коли ми всі поруч з мамою, з усією родиною разом, той не страшні ніякі перешкоди.

Свято «Щастя бути разом», присвячене Дню Матері, стало традиційним для учнів молодших класів. 16 травня актова зала гімназії «Софія» наповнилась радісним сміхом, піснями та танцями. Родини Овсієнко (2-А), Морозових (2-Б), Лаішевкіних (3-А), Пан (3-Б) стали учасниками цікавої конкурсної програми. А групи підтримки порадували всіх своїми чудовими виступами.

Непомітно пройшов час, який додав всім присутнім гарного настрою. По закінченню заступник директора з навчально-виховної роботи І.І.Ручка нагородила сім’ї - конкурсанти грамотами в номінаціях «Творча родина», «Активна родина», «Креативна родина», «Спортивна родина», подякувала всім учасникам заходу та призвала учнів поважати своїх батьків, свою родину, бо це найбільший скарб на землі.

Ми хочемо побажати всім родинам:

Хай Бог охороняє вас від злого,

Хай світить сонце і колосяться жита,

Щоб ви були щасливі і здорові

На многії і многії літа.

 

Заступник директора з виховної роботи

Бачурська Т.А.

Натисніть на зображення для перегляду фото

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: