КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Щоб повірити в добро, треба почати робити його

Вчинки, які заслуговують на повагу

 

Сьогодні карантинні заходи вкрай необхідні в боротьбі з епідемією. Дуже важливо не тільки добре ізолювати себе від вірусу, але і повноцінно харчуватися. Це добре розуміють всі. Скажемо більше – дехто не просто розуміє, а надає  допомогу тим, хто цього потребує.

Є в нашій гімназії «Софія» родини, які на сьогодні знаходяться у скрутних життєвих обставинах. Саме до таких родин завітала ініціативна група підприємців-роботодавців «Солідарність» - Тронь І.М., Тихонов С.В. Від імені підприємців міста вони вручили харчові набори, і цих продуктів харчування, за словами родин, вистачить не на один тиждень Крім того були надані окремі пакунки з дизинфікуючими засобами та масками.

Погодьтесь, зігріти людей увагою, підтримати добрим словом, вселити надію – цього іноді замало. Суттєву допомогу надають наші благодійники багатьом жителям нашого міста. Ми щиро вдячні цим людям за розуміння, що діти наш найдорожчий скарб і підтримувати їх є святим обов’язком не тільки сім’ї та закладу освіти, ай громадськості. Тільки тоді вони ростимуть здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні.

Дякуємо підприємцям, що миттєво відгукнулися на наше прохання та бажаємо здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою.

 

                                                           Тетяна Бачурська, Валентина Мовчан

Ім`я *:
Email *:
Код *: