КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Софіївські зірочки

У кожній людині закладено творчі начала – вроджені можливості, передумови для створення чогось нового, оригінального. Тож з метою  творчого розвитку, підтримки талановитих дітей у гімназії «Софія» пройшов конкурс талантів «Софіївські зірочки».  8 жовтня в актовій залі зібрались учні, батькі, гості,  щоб вшанувати мистецтво. І кожен приніс із собою неоціненний скарб – любов  до поетичного слова, музики, хореографії.  В цей день учні 2-4 класів дивували всіх присутніх своїми здібностями. Маленькі співаки, танцівники, майстри літературного слова подарували всім незабутні хвилини радості та гарного настрою.  Майже 60 учнів вийшло на сцену.

Кожен обирає собі сам  заняття, вид мистецтва, захоплення, але при цьому пам’ятає – щоб досягти успіху треба багато вчитися і працювати над собою. Тож конкурсанти були готові до строгого оцінювання виступів. Серед членів журі були і наші шефи – представники шахти «Експлуатаційна» Цибульський Дмитро та Політанський Владислав, які вручили кожному учаснику солодкі призи. Щиро дякуємо нашим шефам за постійну підтримку. Коли ви поряд ми почуваємося впевненіше. 

Всі конкурсні номери були цікавими та добре підготовленими. Але ж конкурс є конкурс і звісно є переможці. Так у номінації «Декламування віршів» найкращим став учень 3 В класу  Борис Бондарь. У номінації «Вокальне мистецтво» кращою була учениця 2 А класу Кіра Гук. Учениця 3 Б класу Аліна Василенко  перемогла у номінації «Хореографія і циркове мистецтво».

Ми дякуємо всім батькам, які турбуються та дбають про розвиток своїх нащадків. Дякуємо вчителям, керівникам гуртків,  які допомогли учням підготувати конкурсні номери.

 Якщо посіяти в дитячі душі розумне, добре, вічне, то неодмінно збереш благодатний урожай. Діти і батьки – це сім’я, а от діти, батьки і вчителі – це вже величезна родина, єдина і неподільна, яка має об’єднатися і працювати на благо одне одного. Що ми і намагаємося робити.

                                          Тетяна Бачурська, заступник директора з ВР.

 

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: