КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

STEM-лабораторія у літній школі

Літня школа гімназії «Софія» фізико-математичного профілю перетворилась у справжню STEM-лабораторію. Протягом 10 днів діти не тільки розв’язували цікаві логічні задачі, а й планували, будували та майстрували.

Так, під керівництвом вчителя математики Шмайди В.В. діти робили механічну руку і прилад для виготовлення поп-корну, а вчитель математики Хідірова Н.Л. керувала проектом, який запропонувала сім’я Чолак (5 клас). Проект мав назву «Підземний автопарк». Проект об’єднав учнів 5, 6, та 8 класів. На жаль, 10 днів не вистачило, щоб його ще й автоматизувати, але всім було дуже цікаво. Маємо надію, що ліфт у цьому проекті буде автоматизовано в майбутньому.

Під керівництвом вчителя фізики Мінькової С.Д. діти навчились виготовляти та запускати повітряних зміїв. А вчитель інформатики та математики Заставська Ю.О. навчила дітей робити роботів, тягачі, літаки – і все це з підручного матеріалу!

Дуже сподобалось дітям і в « лабораторії» вчителя математики Притули С.О., де вони власними руками виготовляли розумні багатогранники.

У своїх анкетах діти писали, що їм сподобалась літня школа, особливо проект «Підземний автопарк», вони висловили бажання і наступного року працювати в ній. Вже зараз діти думають над проектами, які запропонують наступного року. А всім вчителям вони побажали здоров’я, творчого натхнення та хороших учнів!

 

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: