КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Святкування розпочато!

19 грудня, День Святого Миколая, розпочав цілу низку веселих і незабутніх новорічно-різдвяних свят. Це прекрасна пора нових задумів, мрій і починань. А Дідусь Миколай повертає нас всіх у дитинство, коли у його день обов’язково мали бути подарунки, солодощі, веселий сміх і радість. Немає на нашій землі жодного, хто б не горнувся до цього великого святителя. В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро. Кожен з нас любить його і звертається до нього зі своїми проблемами, бо серце чує і знає, що він колись, за свого життя, був добродієм, отож і сьогодні він може надати руку допомоги тому, хто її потребує. Вшановуючи доброго покровителя дітей, а також знедолених, ми покладаємось на його допомогу  та опіку. На нього чекають і діти і дорослі, адже крім подарунків він приносить у оселю радість, надію та любов. 

 Саме тому напередодні цього свята у Дніпрорудненській гімназії «Софія» проведена ціла низка благодійних акцій. Під час акції «Привітай солдата української армії» учнями та їх батьками били зібрані теплі речі, продукти харчування, ліки та засоби гігієни для бійців, що знаходяться на території АТО. Подарунки передані через активних волонтерів міста Тронь І.М. та Шевченко І.М. Благодійна акція «Не залишайся осторонь» ще раз показала наскільки схвильовано учні нашого навчального закладу ставляться до проблем однолітків, яки потрапили до дитячих притулків. Спільно з батьками учні зібрали багато одягу, взуття, канцелярських приладь, іграшок та, за допомоги депутата Дніпрорудненської міської ради Кулішова Ю.Г., доставили все до Оріхівського психо-реабілітаційного дитячого центру. І будемо надіятися, що ця добра справа знайде своє продовження у майбутньому.

 До Дня Святого Миколая діти-сиріи, діти позбавлені батьківського піклування, діти з функціональними обмеженнями відвідали святковий захід та отримали подарунки від міської ради. А з самого ранку у кожний клас навчального закладу завітав Святий Миколай з привітаннями і солодощами та побажав всім веселих новорічних свят.

І ось вже 21 грудня актова зала навчального закладу наповнена шановними гостями – майбутніми першокласниками, для яких учні-старшокласники організували новорічну виставу. Веселі пісні, запальні танці, хороводи з Дідом морозом та Снігуркою подарували незабутні враження малечі. Звісно, при закінченні свята  всі дітлахи отримали маленькі сувеніри. 

   Бажаємо всім  у  Новому  році щастя і здійснення мрій. Бажаємо прибутку, успіхів і удачі, здоров’я, любові  і злагоди кожній  родині!

Ім`я *:
Email *:
Код *: