КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Свято 1 дзвоника!

   1 вересня в Дніпрорудному видався сонячний день! У нашій гімназії не тільки сонячними променями був наповнений шкільний двір, а й променями добра, людського тепла, любові до дітей. Перш за все це свято для учнів, їх батьків та вчителів. Біля двох тисяч присутніх було на шкільному подвір’ї.

    Адже це самий довгожданий день для тих, хто вперше переступить шкільний поріг. Це – особливе свято для першокласників і випускників. І ті й інші вступають в абсолютно нове життя. Тому цей день для них найбільш хвилюючий і запам'ятовується. Це свято і для тих, хто не вперше сяде за парту, а зробить черговий крок по довгій, але такій цікавій, повній відкриттів шкільній дорозі ...

     За традицією першої всіх вітала директор школи, заслужений вчитель України Пилипенко В.Д. Її дуже важливі слова про школу і освіту, про важливість вчительської роботи і батьківської любові, знайшли відгук у душі кожного учня, батьків, вчителя. Привітаннями Калініна Д.С. були не тільки добрі слова, але прекрасні новини про те, що Сертифікати на Отримання районної стипендії за результатами інтелектуальніх змагань у 2016 - 2017 навчальному году отримали учні нашої гімназії:
- Вороніна Марина, учениця 11 класу, слухач КПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» Васілівської районної ради Запорізької області, переможець (III місце) Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту науково- дослідніцькіх робіт учнів-членів Малої академии наук України у м. Києві (перша Стипендія);
- Зубчанінов Михайло, учень 9 класу, переможець (І місце) обласного етапу міжрегіональної олімпіади з креслення (друга Стипендія).

     На свято прийшли наші шефи  (шахта «Експлуатаційна», в.о. начальника шахти Крайнюк А.С, голова профспілкового комітету Борисенко Ю.Г.), які завжди в курсі наших шкільних справ і проблем і  першими приходять на допомогу. Ось і сьогодні вони принесли нам такі потрібні для дітей подарунки: встановлено телевізор в холі гімназії та спортивний інвентар (м’ячі, волейбольна сітка).

   Депутат Дніпрорудненської міської ради Клімашевський Д.І. привітав присутніх і зачитав звернення до учнів, депутата Верховної ради і голови опікунської ради Бандурова В.В ., першокласникам вручив зрістоміри та розклади навчальних занять.

   Добрими словам  привітали всіх керуюча справами міської ради Торопова Н.А. та вручила футбольні та волейбольні м’ячі, а  керуюча відділенням «Приватбанк» Плотнікова Т.В. передала диплом голови правління «Приватбанк» Дубілет О.В. за професійну турботу про майбутнє випускників та активну участь у підвищенні фінансової грамотності молоді.  

    Наступного року нашій гімназії виповнюється 55 років,  але  можна впевнено сказати – гімназія молодіє з кожним роком. І за це ми щиро вдячні батькам, які приводять до нас своїх діточок. Перший дзвоник щаслива сльоза на обличчях мами і тата. Але є у нас особливі родини, чиї сльози радості за дитину – першокласника змішані зі сльозами суму за дитиною – одинадцятикласником.   

     Вони всі разом дзвоном дзвіночків відкрили двері в новий навчальний рік, для когось перший, а для когось останній ...

Ім`я *:
Email *:
Код *: