КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Свято вчительської майстерності

    Той, хто хоче змінити світ, повинен починати з себе. Саме ці слова стали девізом для учасників конкурсу « Учитель року – 2019», який пройшов 11 жовтня 2019 року в гімназії.

   «Учитель року» - це і конкурс професійної майстерності, і свято вчительської душі. Значення конкурсу величезне: він допомагає визначити кращих педагогів, підвищує статус педагогічної професії, привертає увагу громадськості до проблеми освіти.

  У цьому році за звання кращого педагога змагалися Полянська Олена Вікторівна– учитель української мови і літератури, Анисименко Юлія Василівна– учитель історії, Петровський Ілля Ігорович– учитель географії та фізичної культури.

   Кожен конкурсант знайомив колег та членів журі зі своїми напрацюваннями, методичними цікавинками. Випробуванням був іспит на знання теоретичних основ педагогічної майстерності та роздуми над багатогранністю професії вчителя. Усі конкурсанти показали, що вони не просто володіють різноманітними методами і формами навчання дітей, а й готові удосконалювати свої знання та вміння, щоб зацікавити учнів.

  Членами журі були ті, хто вміє цінувати нелегкий учительський труд: Бекетова О. І. -учитель англійської мови, учитель-методист, Хідірова Наталія Леонідівна- учитель математики, «старший учитель», Шевченко І. М., приватний підприємець. Саме вони під керівництвом голови журі, заслуженого вчителя України Пилипенко Валентини Дмитрівни, визначили переможця конкурсу.

  Учителем року – 2019 було визнано Полянську Олену Вікторівну, вона отримала й приз глядацьких симпатій.

   Члени журі звернулися до конкурсантів з вітальними словами, побажаннями нових перемог та вручили цінні подарунки.

  Конкурс завершився. Хочеться вірити у те, що потреба здійснювати відкриття, займатися творчою діяльністю притаманна більшості педагогів, а це зробить освіту соціальною і духовною опорою життя.

 

                                                                                     Заступник директора Коваленко О. А.

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: