КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Таланти наші та наших батьків!

     Благодійні акції в гімназії «Софія» не дивина. Тож проведення благодійного ярмарку «Таланти наші та наших батьків» було ще одним підтвердженням  того, що милосердя  та людяність не мають кордонів. Головною метою ярмарку було зібрати якомога більше коштів для святкових Великодніх кошиків солдатам української армії, які зараз знаходяться на території АТО та дітям з обмеженими можливостями, які навчаються у нас в 1-4 класах. На урочисте відкриття завітали секретар Дніпрорудненської міської ради Лариса Петрівна Решетняк та провідний спеціаліст з гуманітарних питань та охорони дитинства Ніна Петрівна Джеміла. Святкового настрою додавали пісні й танці у виконанні талановитих учнів. Приємним сюрпризом  для всіх був виступ народного хору «Калина» (керівник Т.В.Цимбаленко). У їх виконанні пролунали пісні про Україну, веселі народні пісні.  Ми щиро вдячні учасникам цього чудового колективу, за те, що  без вагань прийняли наше запрошення  та порадували всіх, хто завітав на ярмарок, своїми чарівними голосами.

         До ярмарку активно готувалися учні 1-4 класів та їх батьки. 14 класних колективів пропонували покупцям не тільки кулінарні шедеври, а й декоративно-ужиткові вироби. Все виготовлено власноруч. Покупцям, очевидно, сподобався весь товар. Доказом цього стали через годину пусті столи у торгівців. А родзинкою все ж таки став звичайний чай, який розливали з старовинних самоварів. Можливо, і справді, чай з таких самоварів смачніший. Самоварно-чайною церемонією керував  голова  ради навчального закладу  Ігор Миколайович Тронь, який є активним учасником  кожного заходу,  що проводиться у гімназії.

     Під час ярмарку зібрали 4577 гривен. Дякуємо покупцям за таку активність. Особлива вдячність учням та їх  родинам, які підготували для продажу високоякісний товар.  

         Участь у благодійному ярмарку дала всім змогу проявити свої почуття патріотизму і милосердя та  відчути вдячність, радість від доброї справи.

     Мати Тереза одного разу сказала: «Щоб по-справжньому творити благо, потрібно бути вільними від егоїзму!” І це правда.   Благодійні акції мають багато різних форм. Наші учні це знають. Тим не менш, хочеться ще раз нагадати, що справжня благодійність означає не тільки віддачу грошей і непотрібних речей іншим людям. Справжня благодійність починається з доброго слова, сказаного вами комусь в поганий день, з щирої посмішки і любові.

    Заступник директора з ВР Тетяна Бачурська

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: