КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Тиждень фінансової грамотності

    У Дніпрорудненській гімназії «Софія» з 27 по 31 січня 2020 року було проведено низку заходів на розширення можливостей молодого покоління для побудови упевненого і відповідального фінансового майбутнього.

  Кожного ранку на TV у холі гімназії демонструвались пізнавальні відео: «Віртуальна екскурсія залами музею грошей Національного банку України», «Що таке біткоін?», «Як працює кріпто-валюта?», «Дитячий бюджет».

  На додаткових індивідуальних заняттях гімназисти 6 класів розгадували кросворди, ребуси та загадки, вирішували цікаві задачі.

  На інформаційних стендах гімназіі було розміщено багато цікавого та пізнавального матеріалу: «Як заробити підлітку на гаджети», «Економічна абетка», «Мій перший капітал».

  Активну участь у проведенні заходів взяли учні 10 класу. Вони провели цікаві та пізнавальні презентаціі бізнес-планів: «Моя власна кав’ярня» та «Я власник Фіто-бару». Автори: Чукавін Данило, Чукавін Микита, Корж Денис та Куковинець Олексій.

  Протягом тижня у кабінеті №20 презентували колекції грошей та розповідали гімназистам про історії своїх монет і банкнот.

  Учні 7 класу провели конкур"Створимо новий дизайн української гривні".

Проведені заходи розширили економічні знання учнів, розвинули їх пізнавальний інтерес до економічних процесів, до вивчення предметів економічного спрямування та, безперечно, сприяли вихованню грамотного споживача фінансових послуг.

                                                                                                   Світлана ПРИТУЛА

 

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: