КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

«Учитель року–2017»

Кожен з нас обирає дорогу,

Що стає ніби виссю життя.

Шлях учителя - до шкільного порогу,

До дітей, які прагнуть знання.

Часто шлях цей буває нелегким,

Та навчати – вагомий мотив,

Щастя вчителя – в щирих, відвертих

Вихованцях, яких він зростив.

 

13 листопада 2017 року залишиться у пам’яті учасників шкільного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2017», як один із найяскравіших, найхвилюючіших днів у житті. Попри кількість набраних балів, усі вчителі, які змагались за омріяне перше місце та гідно дійшли до фінішу, відчували себе переможцями.

Конкурс професійної майстерності розпочала директор гімназії «Софія» Валентина Дмитрівна Пилипенко, яка звернулася до конкурсантів з вітальним словом та зазначила, що серед учасників немає випадкових людей. Для кожного школа – це життя, а вчительський талант – це, насамперед, покликання і невтомна праця, що не може звершитись в якійсь єдиній меті.

Змагання у конкурсній програмі розпочалося між вчителями-представниками різних методичних комісій: Тарасова Наталія Леонідівна – вчитель початкових класів, Школова Юлія Володимирівна – вчитель української мови та літератури, Сальник Тетяна Леонідівна – вчитель біології та основ здоров’я, Овсієнко Юлія Миколаївна – вчитель іноземної мови, Лобас Віталій Володимирович – вчитель інформатики.

На святі були присутні гості: Тронь Ігор Миколайович – голова ради закладу освіти; Шевченко Ірина Миколаївна – приватний підприємець; Кулішов Юрій Геннадійович - приватний підприємець; Приступа Ольга Миколаївна – член батьківського комітету; Приступа Дмитро Леонідович – член ради закладу освіти – це компетентне журі, яке оцінювало підготовку учасників.

Завдання конкурсу - сприяти виявленню талановитих вчителів та втіленню нових педагогічних технологій в систему освіти.

Програма складалася з п’яти конкурсів:

- Презентації «Формула мого успіху».

- «Бліц-турніру».

- Реклами «Мій предмет – світоч розуму»

- «Педагогічної ситуації».

- «Я маю талант».

Щорічно ми переконуємося, що конкурс «Учитель року» відкриває нові можливості, великі перспективи. А підготовка до нього спонукає учасників підвищити свій методичний і фаховий рівень. Участь в конкурсі – це можливість та шанс заявити про себе як про фахово компетентну, творчу особистість.

У залі панувала творча, невимушена атмосфера, яку допомагали підтримати ведучі: чарівна Маслова Катерина Вікторівна – вчитель української мови і літератури та інтелігентний Амірзянов Владислав Нургазимович - вчитель правознавства. Нікого не залишили байдужими виступи груп підтримки методичних комісій.

Надовго всім запам’ятається це свято. Серце переповнювали відчуття, які не описати словами… Вразило ставлення та підготовка учасників до конкурсних випробувань. Визначення переможця стало кульмінацією свята.

За результатами всіх конкурсних випробувань перемогу здобула Тарасова Наталія Леонідівна – вчитель початкових класів.

Жоден конкурсант не залишився без оплесків та цінних подарунків, наданих приватними підприємцями Шевченко Іриною Миколаївною, Кулішовим Юрієм Геннадійовичем та Тронем Ігорем Миколайовичем.

Не залишився осторонь і профспілковий комітет. Він визначив переможця у номінації «Приз глядацьких симпатій», який отримала також Тарасова Наталія Леонідівна.

Члени журі подякували усім учасникам за плідну працю, побажали міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, щастя, добробуту та здійснення заповітних мрій.

По завершенню урочистостей на всіх чекав несподіваний подарунок - чудовий концерт скрипальки Юляни із м. Запоріжжя.

Конкурс «Учитель року» крок за кроком стає історією. Його учасники й переможець отримали ще один урок життя, на якому панувала атмосфера особливої довіри, щирості, відвертості та натхнення. До книги професіоналів-освітян нашого освітнього закладу вписані нові імена. За ними – майбутнє Нової української школи.

 

                           Заступник директора з НВР Сохань Н.Ф.

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: