КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Увага! Діти на дорозі!

Кожного року у вересні в освітньому закладі проходить місячник "Увага! Діти на дорозі". Головною метою є збереження життя і здоров'я дітей на дорогах.
Літні канікули завершились, і всі школярі повернулись з відпочинку, готуються до школи. Саме тепер маленьким пішоходам як ніколи потрібні допомога та підтримка дорослих. Тому їм необхідно постійно нагадувати прості і загальновідомі речі – перед тим, як перейти дорогу, необхідно зупинитись, подивитись праворуч і ліворуч. Також варто акцентувати увагу маленьких пішоходів, що навіть "на зебрі" можна переходити дорогу лише переконавшись, що всі машини зупинились.

У бібліотеці школи відбулася тематична виставка «Безпечна дорога - дітям!» Завідуюча бібліотекою провела урок-бесіду для учнів 1-4 класів правила поведінки на дорозі та продемонструвала дітям у холі школи тематичний мультиплікаційний фільм «Уроки тітоньки Сови. Абетка безпеки на дорозі».

Мета місячника «Увага! Діти на дорозі!»: розкрити в учнів почуття відповідальності за своє життя та здоров’я , навчити норм безпечної поведінки на дорогах.

 

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: