КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Увага! Діти на дорозі!

       Традиційно у вересні в освітньому закладі проходить місячник "Увага! Діти на дорозі!". Мета місячника : розкрити в учнів почуття відповідальності за своє життя та здоров’я , навчити норм безпечної поведінки на дорогах.

       В холі та в бібліотеці освітнього закладу бібліотекарі школи провели бібліомікс «Увага!Діти на дорозі!» для учнів 2 - 4 класів, на якій обговорювалися правила поведінки на дорозі та дорога зі школи додому. Щоб розповідь була цікавіше, продемонструвала дітям тематичний мультиплікаційний фільм «Абетка безпеки на дорозі  уроки тітоньки Сови».

     Літні канікули завершились, і всі школярі повернулись з відпочинку, готуються до школи. Саме тепер маленьким пішоходам як ніколи потрібні допомога та підтримка дорослих. Тому їм необхідно постійно нагадувати прості і загальновідомі речі – перед тим, як перейти дорогу, необхідно зупинитись, подивитись ліворуч і праворуч . Також варто акцентувати увагу маленьких пішоходів, що навіть "на зебрі" можна переходити дорогу лише переконавшись, що всі машини зупинились.

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: