КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

V Фестиваль-конкурс «Співоче поле гімназії-2017»

Могутня ріка бере силу з маленьких джерел, так і наша культура збагачується за рахунок родинної історичної спадщини – української пісні. Пісня є наш духовний скарб, який єднає нас, стирає кордони, розповідає світові про велич нашого співучого народу. Мовою пісні гортаємо сторінки історії. Розмаїття українських пісень вражає. Жодна країна світу не має такого автентичного скарбу як ми з вами. Радісні, сумні, жартівливі, героїчні, обрядові – всі вони прекрасні. Українська пісня це втілення чогось квітучого, безсмертного.

Вже п’ятий рік поспіль триває фестиваль-конкурс української пісні «Співоче поле гімназії». В конкурсі беруть участь не тільки учні, а й їх батьки, бабусі, маленькі братики і сестрички, хрещені та класні керівники. Щороку класні колективи показують все кращі і кращі виступи. Але конкурс є конкурс. Гран-прі серед учнів 5-7 класів отримав 6-Б клас, серед учнів 8-11 класів 9-Б клас.

Дивлячись на захоплених всім дійством дітей, можна впевнено сказати, що вони стануть гідними продовжувачами українського роду, української пісні. Адже вони люблять свою Україну.

Дякуємо всім учасникам за чудове свято.

Ім`я *:
Email *:
Код *: