КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Вечір зустрічі випускників

У багатьох школах у першу суботу лютого двері відчинені для всіх випускників. Гімназія «Софія» не змінює своєї традиції, тож 3 лютого актову залу заповнили випускники різних років. Вечір зустріч – невелике, але дуже радісне свято. Адже дуже хочеться поспілкуватися зі своїми колишніми однокласниками, дізнатися, як склалося життя. Також хочеться поговорити зі своїми вчителями.

Дуже приємно було бачити випускників, які нещодавно закінчили наш освітній заклад. Вони такі ж гомінливі та активні. Але ще більш приємною була зустріч з випускниками, які закінчили, тоді ще школу, 35 та 30 років тому. Приємні спогади, чудові виступи сьогоднішніх учнів, привітання директора В.Д.Пилипенко та класних керівників – все у чарівній, приємній атмосфері. Зі щирою вдячністю звернулись до вчителів випускники 1988 року та вручили директору Валентині Дмитрівні «Подяку першій школі».

«Наша школа стала неймовірно красивою» - так говорили випускники, які з радістю відвідали навчальні кабінети та Творчу галерею.

Так, наша «Софія» з кожним днем стає кращою і в цьому заслуга кожного хто тут вчився і вчиться, працював і працює, хто приводить сюди своїх дітей, хто віддає своє серце, вміння і знання маленьким громадянам міста Дніпрорудне.

 

Заступник голови учнівського самоврядування Ліна Федорова

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: