КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Вечір зустрічі випускників

Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція, щороку збирати випускників різних років на вечір зустрічі у стінах рідної школи. У КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 багато років поспіль не порушується традиція збирати усю велику шкільну родину.

2 лютого у теплій атмосфері справді родинного свята зібрались у актовій залі колишні випускники школи, а тепер вчителі, водії, інженери, будівельники, студенти, медичні працівники, бізнесмени – усі знавці своєї справи. Радо зустріла наша школа своїх випускників. Теплі слова ведучих були звернені до всіх вчителів та гостей, які були присутні на святі. Всіх хто знаходився у залі, вітали бурхливими, вдячними оплесками. Учні школи підготували святковий концерт для випускників. Пам'ять про тих однокласників і вчителів, які відійшли у вічність, вшанували хвилиною мовчання.

У привітальному слові директор Пилипенко Валентина Дмитрівна вітала всіх учнів та вчителів, без уваги не залишився жоден присутній. Почесною гостею на вечорі зустрічі стала Назаренко Лідія Іларіонівна, вчитель математики – ветеран педагогічної праці, привітала всіх авторськими віршами, які дуже зворушили присутніх.

Завершилася урочиста частина вечора. Далі в програмі зустрічі було таке довгождане спілкування зі своїми учителями, однокласниками. Шкільними коридорами, як колись, проходили випускники, довго гомоніли по класах, сидячи за шкільними партами, неначе час повернувся назад і вони знов стали учнями.

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: