КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Вітаємо!!!

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов'язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов'язок, ідуть юнаки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів, берегти нашу Україну.

6 грудня відзначається як День Збройних сил України з 1993 р. Ні, в цей день Українська армія не отримувала вирішальних перемог, і не захоплювала чужих територій, просто в цей день було прийнято закон «Про Збройні Сили України».

І ось уже 25 років Збройні Сили України стоять на сторожі територіальної цілісності і незалежності нашої держави. За ці 25 років сталось так багато суперечливих подій. Українська армія пройшла шлях від третьої за чисельністю армії Європи, до повністю розграбованої, зрадженої, і знову відродженої загартованої, обстріляної і обпаленої. Коли запроваджували це свято, ніхто навіть уявити не міг, що воно стане майже найголовнішим у житті сьогоднішньої України. Що люди у військовій формі стануть звичним явищем на вулицях українських міст. І що ми на них покладатимемо величезні надії і всією Україною молитимуся за них, щоб повернулись живими.

Учні гімназії «Софія» радо зустрічали гостей, учасників АТО на святковому концерті, присвяченому Дню Збройних Сил України – Яковенка Сергія Володимировича, Семенюка Олександра Васильовича, Яковенка Олександра Сергійовича, Хужина Сергія Борисовича. Зворушливі вірші та пісні лунали зі сцени. Гості у відповідь побажали всім добра, миру та щасливої долі.

Мирних мешканців і військовослужбовців Збройних сил України, які загинули на Сході нашої країни вшанували хвилиною мовчання.

Щиро вітаємо всіх військовослужбовців з цим святом та бажаємо незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

 

В моїй Україні немає кордонів!
І море, і сонце, Дніпро, терикони,
Карпати зимою в засніжених шапках,-
Моя Україна! Люблю її! Крапка

Ім`я *:
Email *:
Код *: